En skräddarsydd Daily för varje behov!
Ett lätt nyttofordon kombinerat med personbilens köregenskaper och komfort:
  • 3 klasser (L, S och C) beroende på totalvikten
  • 8 modeller och 8 axelavstånd
  • 4 motoreffekter och 2 växellådor
  • 2500 versioner totalt

Under sin snart 30-åriga karriär har Daily skaffat sig ett välgrundat renommé som en av de bästa på hitlistan för bilarna i den lätta transportklassen. Dess smidighet, manöveregenskaper, robusthet och driftsäkerhet är tillsammans med mångsidigheten det bästa svaret på kundernas behov.

Daily är lika lättkörd och bekväm som en personbil , men är också ett av de mest robusta fordonen inom sin kategori. Tillträde till lastrummet sker fritt och obesvärat genom dubbeldörren bak eller genom skjutdörren på sidan som alla är stora nog för en europall. Skjutdörr kan monteras på båda sidorna.

Daily skåpbil kan levereras med tre axelavstånd och tre höjder för åtta olika lastvolymer från 7 till 17m3, en lastkapacitet som gör Daily till nummer ett på marknaden.

Tillträdet till lastrummet är fritt och obehindrat tack vare de båda halvdörrarna med nytt stängningssystem som underlättar lastning och lossning maximalt. Skjutdörren på sidan är stor nog för europallar. Skjutanordningen är ny och dörren levereras på beställning för båda sidorna.
Teknisk data
 29L Chassi
 29L Dubbelhytt
 35-40C Chassi
 35-40C Skåpbil
 35S Dubbelhytt
 35S Skåpbil
 CNG 35-60 Chassi
 CNG 50-65 Dubbelhytt
 CNG 35-50 Skåpbil
 50 C Chassi
 50 C Dubbelhytt
 50 C Skåpbil
 65-70 C Chassi
 65-70 C Dubbelhytt
 65-70 C Skåpbil

Priser
 Daily Chassi
 Daily 4x4
 Daily EEV
 Daily Skåpbil
 Extra utrustning

Apladalens Bil är ny auktoriserad återförsäljare för Iveco i Värnamo. Det firar vi med en present till alla som provkör Iveco Daily!

Iveco Daily har professionella gener och är skapad från grunden för att vara en stark och pålitlig partner för alla slags aktiviteter. Med sin enastående robusthet och ständig utveckling står Iveco för en ovanligt hög teknisk och driftsmässig standard.

Välkommen in och upplev Iveco hos Apladalens Bil i Värnamo så berättar vi mer om våra lastbilar!

Copyright © 2005 Apladalens Bil
powered by sdsab.se